Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed lacinia pretium diam quis dignissim. Maecenas nec massa et felis aliquam. (H3)

Ammattitaidolla tehty kiinteistönhuolto

Kallaveden Talohuolto Oy:n tarjoamat talohuoltopalvelut tehdään aina koulutettujen työntekijöiden toimesta. Ammattilaisillamme on myös rutkasti kokemusta alalla toimimisesta.

Räätälöityjä ratkaisuja

Kallaveden Talohuolto Oy:n palveluista löytyy varmasti sopiva ratkaisu jokaisen kiinteistön huoltamiseen ja ylläpitämiseen. Huoltomies- ja talohuoltopalvelut muodostuvat useista erilaisista tehtävistä, jotka yrityksemme sovittaa toimivasti yhteen tehokkaaksi kokonaisuudeksi.

Näin pystymme aina työskentelemään asiakkaan ja kiinteistön parhaaksi.

Kalusto

Kallaveden Talohuolto Oy on laajentanut toimintaansa tasaisesti perustamisajankohdasta lähtien. Toiminnan laajentuessa myös kone- ja laitekanta on kasvanut vastaamaan yrityksen toiminnan tarpeisiin. Huoltoautomme ja kotimaiset LM-Trac ja Wille-koneet ovatkin tuttu näky päivittäisessä Kuopion kaupunkikuvassa. 

Teemme kaikki kiinteistönhuoltotyöt omalla kalustollamme, sillä vain silloin voimme olla varmoja tehdyn työn laadusta. 

Kiinteistönhuolto

Kallaveden Talohuolto Oy:n ammattilaiset hallitsevat kaikki talohuoltopalvelut aina pihatöistä siivouksiin. Tutustu paremmin kaikkiin tarjoamiimme palveluihin täältä.