-aidosti paikallinen jo 30 v.

Ammatti­taidolla tehdyt kiinteistö­huolto­palvelut

Kallaveden Talohuolto Oy:n tarjoamat kiinteistöhuolto­palvelut tehdään aina koulutettujen työntekijöiden toimesta. Ammatti­laisillamme on myös rutkasti kokemusta alalla toimimisesta.

Räätälöityjä huolto­ratkaisuja

Kallaveden Talohuolto Oy:n palveluista löytyy varmasti sopiva ratkaisu jokaisen kiinteistön huoltamiseen ja ylläpitämiseen. Huoltomies- ja talohuolto­palvelut muodostuvat useista erilaisista tehtävistä, jotka yrityksemme sovittaa toimivasti yhteen tehokkaaksi kokonaisuudeksi. Näin pystymme aina työskentelemään asiakkaan ja kiinteistön parhaaksi.

Nykyaikainen työkalusto

Kallaveden Talohuolto Oy on laajentanut toimintaansa tasaisesti perustamis­ajankohdasta lähtien. Toiminnan kehittyessä myös kone- ja laitekanta on kasvanut vastaamaan yrityksen toiminnan tarpeita ja koneita onkin hankittu vuosittain. Kaikki koneemme ovat varustettu nykyaikaisen kiinteistöhuollon tarpeisiin  suunnitelluilla lisälaitteilla Huoltoautomme ja kotimaiset LM-Trac ja Wille-koneet ovatkin tuttu näky päivittäisessä Kuopion kaupunki­kuvassa. Teemme kaikki kiinteistöhuoltotyöt omalla kalustollamme, sillä vain silloin voimme olla varmoja tehdyn työn laadusta.

Ota yhteyttä!

Kallaveden Talohuolto Oy:n ammattilaiset hallitsevat kaikki kiinteistöhuolto­palvelut aina pihatöistä siivouksiin. Tutustu paremmin kaikkiin tarjoamiimme palveluihin tai ota yhteyttä ja pyydä tarjous!